SzkoleniaAktualne szkolenia
Świadomy i kompetentny personel to niewątpliwie atuty każdej dojrzałej dobrze prosperującej firmy. Dlatego Nasi trenerzy są gotowi do podzielenia się swoją bogata wiedzą, a także doświadczeniem podczas organizowanych szkoleń z zakresu:
- systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności GHP/GMP/HACCP,
– dla kadry zarządzającej, a także dla personelu produkcyjnego i pomocniczego - auditowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, a także jego nadzorowania i doskonalenia (szkolenie auditora i pełnomocnika systemu HACCP),
- prowadzenia technik kulinarnych oraz cukierniczych,
- organizacji pracy w kuchni,
- profesjonalnego tworzenia karty menu,
- rozliczania kosztów funkcjonowania restauracji,
- profesjonalnego parzenia kawy, a także podawania i doboru do potraw napojów alkoholowych.
Przygotujemy i przeprowadzimy szkolenie w pełni dopasowane do Państwa potrzeb, skupiając się przede wszystkim na wiedzy oraz umiejętnościach praktycznych, które w rezultacie można wykorzystać w codziennej pracy.