SzkoleniaAktualne szkolenia

Świadomy i kompetentny personel to niewątpliwie atuty każdej dojrzałej dobrze prosperującej firmy. Dlatego Nasi trenerzy są gotowi do podzielenia się swoją bogata wiedzą, a także doświadczeniem podczas organizowanych szkoleń z zakresu:

  • systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności GHP/GMP/HACCP,
    – dla kadry zarządzającej, a także dla personelu produkcyjnego i pomocniczego
  • auditowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, a także jego nadzorowania i doskonalenia (szkolenie auditora i pełnomocnika systemu HACCP),
  • prowadzenia technik kulinarnych oraz cukierniczych,
  • organizacji pracy w kuchni,
  • profesjonalnego tworzenia karty menu,
  • rozliczania kosztów funkcjonowania restauracji,
  • profesjonalnego parzenia kawy, a także podawania i doboru do potraw napojów alkoholowych.

Przygotujemy i przeprowadzimy szkolenie w pełni dopasowane do Państwa potrzeb, skupiając się przede wszystkim na wiedzy oraz umiejętnościach praktycznych, które w rezultacie można wykorzystać w codziennej pracy.