BM QUALITY GROUP skupia osoby, które łączą pasję z doświadczeniem zdobywanym w renomowanych hotelach, restauracjach i zakładach cukierniczych. Jesteśmy zespołem wykwalifikowanych specjalistów z branży gastronomicznej. Nasze doświadczenie chętnie przekazujemy innym.
Marcin Leśniak
Absolwent Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i Politechniki Łódzkiej. Posiada kilkunastoletnie doświadczenie na stanowiskach kierowniczych w gastronomii. Audytor zewnętrzny systemów zarządzania jakością (ISO serii 9001, HACCP) akredytowanych jednostek certyfikujących. Konsultant i trener z zakresu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP. Doświadczenie we wdrażaniu i audytowaniu systemu HACCP zdobywał w wielu trzy, cztero i pięcio gwiazdkowych hotelach i znanych firmach takich jak Sheraton Hotel Poznań, Sheraton Sopot Conference Center & Spa, Radisson Blu, NH Poznań, Aquarius Kołobrzeg, Amber Baltic, Andel’s Łódź, Best Western, DoubleTree by Hilton, Sfinks Polska, Coffeeheaven i Costa. Przeprowadził szereg szkoleń dla takich firm jak: Sfinks Polska, Unity Line, Polska Żegluga Bałtycka, KSM Polska, Ecolab, Amrest.
Krzysztof Ilnicki
Absolwent Thames Valley University w Londynie na kierunku Międzynarodowych Sztuk Kulinarnych, pracował jako szef cukierni w Urban Caprice – wiodącej firmie eventowej w Wielkiej Brytanii. Od 2006 piastował stanowisko zastępcy szefa cukierni we flagowej restauracji Marco Pierre White’a-Mirabelle (1 gwiazdka Michelin). w latach 2008-2009 prowadził cukiernię w restauracji Hakkasan w Londynie (1 gwiazdka Michelin, 19 pozycja w światowym rankingu w 2007 i 2008). Był także szefem cukierni w hotelu Sheraton w Sopocie, oraz instruktorem w Akademii Czekolady Barry Callebaut. Krzysztof Ilnicki obecnie jest współwłaścicielem autorskiej cukierni UMAM w Gdańsku.
Arkadiusz Kostrzewa
Auditor Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością, Środowiskiem, BHP, także Bezpieczeństwem Żywności (ISO 9001:2008, ISO 14001, PN-N 18001, OHSAS 18001, ISO 22000). Certyfikat nr I13/UK/WAW/11/1006 wydany przez Bureau Veritas Polska Sp. z o.o.
Wieloletni nadzór nad produkcją spożywczą, prowadzoną w reżimie systemu HACCP w firmie produkującej żywność dla wojska, policji i jednostek penitencjarnych.
Auditor Wewnętrzny w Compas Group (największy na świecie koncern cateringowy).
Prowadzenie działalności przede wszystkim w zakresie przygotowywania i wdrażania systemu HACCP. Wykonywanie auditów oraz stały nadzór nad wdrożonym systemem. Prowadzenie szkoleń z zakresu bezpieczeństwa żywności i żywienia w obiektach, w których prowadzony jest obrót żywnością.